Kontakt

PZ MB d.o.o.
Prečna ulica 16
2212 Šentilj v Slovenskih Goricah

Matična številka 6291457000
Davčna številka SI73820709

Email: info.pz@amis.net

Copyright © 2014 PZ-MB d.o.o. izdelava spletnih strani StraniZaVas.com. Vse pravice pridržane.


Naročilo

Za naročilo knjig založbe PZ-MB d.o.o. izpolnite obrazec na spodnji povezavi:

Naročilo knjig

 

NOVOST!

 knjiga1-3d

gospo pravo 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Poslovni bonton

Poslovni bonton od A do Ž
poslovni_bonton_spredaj
poslovni_bonton_zadajj
poslovni_bonton

Iz vsebine

pdf-download

 

Cena:
Cena brez DDV: 55,00 €
Opis

Poslovni svet je prostor, kjer preživimo dober del svojega življenja, zato je pomembno kakšno vzdušje ustvarimo zaposleni. Do zaposlenih in tudi do obiskovalcev moramo biti prijazni, obzirni in spoštljivi. Samo tako bomo pripomogli k takšnemu vzdušju, v katerem se bomo dobro počutili mi in tudi vsi tisti, ki pridejo v našo organizacijo.

Pa si včasih kdo zastavi vprašanji, kot sta: »Zakaj bi se lepo obnašali? Kako pa nam to sploh lahko pomaga?« Na pravila poslovnega bontona glejmo kot na nekaj pozitivnega, nekaj kar prinaša korist nam samim in tudi tistim s katerimi sodelujemo.

Upoštevanje pravil lepega vedenja lahko pripomore tudi k uspešnemu poslovanju. Včasih se lahko zgodi, da ravno primerno vedenje nagne tehtnico na našo stran in bomo zato nek posel sklenili. Zato moramo na poslovni bonton in njegova pravila gledati kot na nekaj, od česar bomo imeli korist in se bomo tudi bolje počutili.

Konfucij je rekel: »Ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da drugi storijo tebi.« In če se držimo tega pregovora, potem bo naše vedenje v skladu s pravili poslovnega bontona.

»Vse, kar kdaj komu poveste in v kakršnihkoli okoliščinah, bo sčasoma znano vsem, še posebno tistim, za katere si najmanj želite, da bi to vedeli. Bodite previdni, kaj govorite. V družabnem in poslovnem svetu ni skrivnosti.«
(Brian Tracy)