Kontakt

PZ MB d.o.o.
Prečna ulica 16
2212 Šentilj v Slovenskih Goricah

Matična številka 6291457000
Davčna številka SI73820709

Email: info.pz@amis.net

Copyright © 2014 PZ-MB d.o.o. izdelava spletnih strani StraniZaVas.com. Vse pravice pridržane.


Naročilo

Za naročilo knjig založbe PZ-MB d.o.o. izpolnite obrazec na spodnji povezavi:

Naročilo knjig

 

NOVOST!

 knjiga1-3d

gospo pravo 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O založbi

Podjetje Poslovna založba MB, založništvo d.o.o. je bilo ustanovljeno 9. januarja 2013 z namenom ponuditi široko paleto kakovostnih avtorskih del na Slovenskem tržišču.

Z založniško dejavnostjo smo se neposredno srečali že leta 2001, zaposleni kot kader v eni večjih založb na Slovenskem tržišču, ki se je ukvarjala s knjižnimi izdajami zakonov. Neposredno sodelovanje pri samih izdajah v knjižni obliki priročnikov - pomembnih zakonskih in podzakonskih predpisih z uvodnimi pojasnili ali komentarji. K sodelovanju so nas povabili v drugi založbi, kjer smo imeli proste roke pri ustvarjanju in sooblikovanju končnih izdelkov. Pridobili smo si veliko neposrednih izkušenj pri izdaji kakovostnih avtorskih del.

Ker nas to delo veseli in vidimo v sebi velik potencial, da stopimo ob bok velikim založbam predvsem v obliki nižjih cen vrhunskih strokovnih priročnikov.

Danes se v okviru podjetja Poslovna založba MB, založništvo d.o.o., založniška dejavnost razvija naprej in sledi potrebam uporabnikov pravne, znanstvene in strokovne literature. Sodelujemo s številnimi uglednimi avtorji, ki so naši preverjeni sodelavci, hkrati pa kot založba sodelujemo in ponujamo možnost uveljavitve tudi mlajšim strokovnjakom. Naši avtorji (sodelavci) so tako teoretiki kot praktiki, kar nam omogoča, zelo pestro knjižno ponudbo. Predvsem pri pomembni novi zakonodaji polagamo veliko pozornost na praksi, ki je razširjena ali podkrepljena tudi z najnovejšo sodno prakso.

Med drugim obširen program založbe obsega pravne, znanstvene in strokovne monografije z aktualno pravno problematiko, praktične priročnike o različnih pravnih vprašanjih. Knjige naše založbe so izključno opremljene z poglobljenim strokovnim komentarjem in po potrebi nadgrajene tudi z novejšo sodno prakso in stvarnim kazalom.

Velik poudarek dajemo v naši založbi tudi pri izdaji učbenikov. Do sedaj smo sodelovali pri izdaji dveh učbenikov »Osnove gospodarskega, pogodbenega statusnega prava 1 (2008-2009)« in »Osnove gospodarskega, pogodbenega in statusnega prava 2. Spremenjena in dopolnjena izdaja (2010-2013)«, ki sta bila izdana za potrebe študentov na ekonomsko pravni fakulteti EPF in gradbeni fakulteti.